Seinabo Sey och The Ark är två av artisterna i SVT:s En kväll tillsammans. Foto: TT

The Ark och Seinabo Sey uppträder på SVT:s stödgala i coronakrisen

Uppdaterad
Publicerad

The Ark, Seinabo Sey och Molly Sandén. Det är några av artisterna som kommer att hålla tittarna sällskap i SVT:s lördagssändning En kväll tillsammans.

Under påskafton visas En kväll tillsammans: Två och en halv timmes direktsändning i SVT. Programmet görs tillsammans med Radiohjälpen till förmån för dem som drabbas extra hårt av Corona-krisen. Den som ska leda showen är Mark Levengood, och nu står det klart vilka artister som gör honom sällskap i rutan, från olika platser i landet.

Från Stockholm medverkar Timbuktu, Molly Sandén, Peter Jöback, Victor Leksell, Björn Skifs, Miss Li, Tomas Ledin, Seinabo Sey, Miriam Bryant och Helen Sjöholm. Från Göteborg spelar Estraden samt Gustaf och Viktor Norén, från Malmö medverkar The Ark och Jill Johnson och från Umeå får vi se Anna Bergendahl.

Förutom musiken får tittarna också träffa några av dem som på olika sätt kämpar för att ta sig igenom den utmanande situation som vi befinner oss i just nu - personal inom vård och omsorg eller de som på andra sätt hjälper dem som är mest utsatta.

Programmet spelas in utan publik och sänds från klockan 20.00 på Påskafton.

Insamlingen går till organisationer som akut stärker upp civilsamhällets arbete i coronapandemin. Genom detta bistår Radiohjälpen de människor som drabbas hårdast av viruset och isoleringen, barn och äldre som är i riskgrupper eller som lever i social och ekonomisk utsatthet. 

Lokal. Lättanvänd. Opartisk. Ladda ner appen nu!

Hämta SVT Nyheter i App StoreLadda ned SVT Nyheter på Google Play

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.