Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Hur påverkas du av allt negativt som händer runt omkring oss? SVT erbjuder nu dig att dela med dig. Foto: David Winnerstam

Hur mår du? Dela med dig till SVT Nyheter

Uppdaterad
Publicerad

Krig i Europa, kärnvapenhot, klimatkris, extrem inflation, räntehöjningar, energikris, rekord i dödsskjutningar, kostnadsökningar och pandemi.

Vi vill veta hur ditt mående har påverkats av dessa oroliga tider.

Känner du någon oro? Är du rädd? Har händelserna på senare tid förändrat ditt sätt att leva på något sätt? Har din syn på framtiden förändrats? Vad gör du för att hitta glädjeämnen i vardagen? Vad gör du för att må bättre?

Vi på SVT Nyheter vill gärna veta hur just du har det. Så vill du berätta din historia, fyll i frågeformuläret så kommer kanske våra reportrar att höra av sig till dig.

Dina uppgifter är skyddade

SVT behandlar uppgifter om ditt välmående samt dina kontaktuppgifter för att kunna ta fram statistik och annat material för våra publiceringar.

Dina personuppgifter lämnas inte ut till någon annan. Alla uppgifter stannar inom EU/EES.  All personuppgiftsbehandling sker inom SVT:s publicistiska verksamhet. Det innebär att endast vissa bestämmelser i personuppgiftslagstiftningen gäller för behandlingen, t.ex. reglerna som rör säkerhet för personuppgifter. Vi gör alltid vår yttersta att skydda de personuppgifter vi behandlar genom adekvata säkerhetsåtgärder.

Har du några frågor är du välkommen att kontakta oss på dataskyddsforordningen@svt.se.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.