”Hur levde du egentligen?” – se Fredrik Skavlan och Magnus Ugglas diskussion om tiden när restriktionerna var som hårdast. Foto: Skavlan

Magnus Uggla om totala isoleringen: Har inte ens kramat fru och dotter

Uppdaterad
Publicerad

Magnus Uggla slog igenom som artist i slutet av 70-talet och har gett ut över 20 album, skrivit böcker och arbetat som skådespelare. Men när pandemin bröt ut gick han i total isolering, berättar han i Skavlan. Inte ens fru och barn fick krama honom.  

– Jag litar på dem, men inte när det gäller detta, säger han.  

Magnus Uggla är artist och nu aktuell med boken Johnny the fucker. Under pandemin har han varit så nitisk med att hålla sig smittfri att hans dotter vid ett tillfälle föreslog att han skulle söka psykologhjälp, berättar han i Skavlan. Han tog inte ens i sin familj.

– De kanske har varit på Ica och handlat eller något sådant. Då kanske de har drabbats av den där... coviden, säger han i Skavlan.

Se hela samtalet med Magnus Uggla och övriga gäster i Skavlan, fredag klockan 21:00 i SVT1 eller från klockan 17:00 i SVT Play.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.