• Viktigt meddelande:

    Viktigt meddelande till allmänheten i Södertälje i Södertälje kommun, Stockholms län. Det brinner i en industrilokal med kraftig rökutveckling till följd. Räddningsledaren uppmanar alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Stockholm.

Morten Madsen, lagkapten i KHK. Foto: SVT

Blandade känslor i KHK efter avskedet

Uppdaterad
Publicerad

Efter beskedet att Pelle Hånberg sparkas – i dag samlades spelarna i Karlskrona HK för att diskutera det nya läget kring laget.

”Beskedet kom som en överraskning”, säger lagkaptenen Morten Madsen.

Det var vardag igen för spelarna i Karlskona HK i dag, med samling, fyspass och isträning i ABB Arena.

Men allt var inte som vanligt.

Samlingen var säsongens första utan Pelle Hånberg och för att ventilera känslorna kring beslutet fick spelarna inför gruppen diskutera Hånbergs hastiga avsked från klubben.

– Det är blandade känslor. Samtidigt som resultaten varit som de varit har jag tyckt om att jobba med Pelle, säger lagkaptenen Morten Madsen.

Enligt lagkaptenen blickar nu hela laget framåt för att säkra en möjlighet till slutspel.

– Det är planen och målsättningen.

Att KHK radat upp förluster efter årsskiftet är ett kollektivt ansvar, menar Morten Madsen.

– Vi spelare har ju inte heller presterat på topp. Tyvärr är det en som får bära ansvaret för det hela och i det här fallet var det Pelle.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.