Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
På bara två dagar var alla biljetter till Step by steps dansföreställningar slutsålda. De ska uppträda tre gånger nu i helgen. Foto: Philip Nilsson, SVT

Danssuccé i Sölvesborg – sålde ut biljetterna: ”Galet”

Uppdaterad
Publicerad

På bara två dagar hade dansföreningen Step by step i Sölvesborg sålt alla biljetter till sina föreställningar nu i helgen. Publiken kan räkna med neonlampor och högt tempo.

Dansföreningen Step by step i Sölvesborg fyller 20 år, vilket firas med tre föreställningar under helgen i Bokelundsskolans aula.

Lisa Lind är ordförande i Step by step. Hon säger att med tanke på att föreningen fyller 20 år kan man räkna med en mer påkostad show än vanligt.

– Den är lite längre och har mer glamour.

En positiv överraskning

Sandra Gillberg är dansledare och undervisar flera dansklasser. Hon ska även vara med och framträda på scen under helgen. Att biljetterna sålde slut så snabbt kom som en positiv överraskning för henne.

– Det är inte bara släktingar till oss som kommer hit, utan många är från allmänheten.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.