Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Emil Ivansson tycker att hans lag känns starkare i år, berättar han för SVT Nyheter Blekinge. Foto: William Juhlin/SVT

Efter två tuffa år – nu siktar KRIF mot Allettan

Publicerad

KRIF Hockey har inte gått vidare till Allettan sedan säsongen 2019/2020. När 28-åriga Emil Ivansson nu går in i sin fjärde säsong som lagets tränare är målet att vända på KRIF Hockeys negativa trend.

– De senaste två åren har vi bommat våra mål så nu är vi grymt taggade på att köra igång, säger Emil Ivansson.

Inför årets säsong har truppen byggts om och tio nya spelare har anslutit till laget. Emil Ivansson är inte bara tränare utan också sportchef i KRIF Hockey. Med alla nyförvärv på plats är han nöjd med sin trupp och känner att laget är starkare nu än ifjol.

– Vi har gjort ett gediget och noggrant arbete i vår rekrytering och det känns som vi träffat rätt med alla nyförvärv, säger Emil Ivansson.

Nästa helg startar Hockeyettan och KRIF Hockey inleder med att möta Halmstad Hammers på hemmaplan. Redan i omgång två är det dags för derby när KRIF gästar Karlskrona HK.

Se när Emil Ivansson och hans lag laddar upp inför säsongen i klippet ovan.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.