Flera fall av misshandel i Blekinge under lördagsnatten

Publicerad

Flera personer har misshandlats i tre olika kommuner i Blekinge under sena lördagsnatten. Nu har polisen upprättat flera anmälningar om misshandel.

Nattens första larm kom från Bokelundsskolans idrottshall, där det hållits en fotbollsturnering. En ung man i 18-årsåldern ska ha fått ett hårt slag i ansiktet av en okänd man, som ännu inte anträffats av polisen.

En anmälan om misshandel skrivs. Den unge mannen ska inte ha behövt uppsöka sjukhus.

”Någon form av tillhygge”

Strax efter midnatt får polisen ett larm från en restaurang i Olofström där det uppstått slagsmål.

– En man i 30-årsåldern blev slagen med någon form av tillhygge, därför har vi upprättat en anmälan om grov misshandel, säger Filip Annas på polisens ledningscentral.

Mannen kontrollerades av ambulanspersonal, men har inte förts till sjukhus. De misstänkta lämnade platsen och polisen har ännu inte anträffat personerna.

Misshandel i Karlskrona

I samband med att en krog i centrala Karlskrona stängde för natten tillkallades polispatrull. En man i 20-årsåldern misshandlades av två andra män i samma ålder.

Den slagne mannen fördes till sjukhus för kontroll.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.