HIF föll tungt hemma

HIF Karlskrona var med i matchen i 15 minuter. Sen drog bortalaget Redbergslid ifrån och ledde som mest med elva mål.

HIF:s Lars Möller Madsen anförde hemmalaget i början av den första halvleken och lagen följdes åt fram till 9-9. Därefter tappade HIF sitt spel och Redbergslid ledde med 19-13 efter första halvleken.

Bortalaget kunde sedan dra ifrån i den andra halvleken och trots att Redbergslid slog av på takten i slutet av matchen kunde inte HIF hota. Karlskronalagets mönster från tidigare matcher med starka öppningar men genomklappning i slutet av matcherna fortsätter. Matchen slutade 34-29 till Redbergslid.

Matchen sågs av 809 personer i publiken.