Husbil och personbil i krock på E22 i Karlshamn

Uppdaterad
Publicerad

En husbil och en personbil var inblandade i en olycka på E22 i Karlshamn. Vägen stängdes av efter olycka i riktning mot Ronneby men har öppnat igen under eftermiddagen.

Det var 12.50 som larmet kom om en trafikolycka mellan en husbil och en personbil på E22 i Karlshamn mellan trafikplatserna norra och östra i riktning mot Ronneby. Räddningstjänst, polis och ambulans gjorde en utryckning till platsen.

Enligt räddningstjänstens ledningsoperatör var det två personer som var drabbade. De var vakna och talbara när utryckningsstyrkorna anlände och behövde inte föras med ambulans till sjukhus.

Det var läckage från husbilen. Vägen stängdes av i riktning mot Ronneby och öppnades igen vid kvart över två efter att husbilen bärgats.

Även en olycka på motorcrossbana

Runt kvart över ett på lördagseftermiddagen inträffade också en olycka på motorcrossbanan i Jämshög. En motorcrossförare körde omkull och på grund av otillgängligheten ryckte räddningstjänsten ut för att föra ut personen till ambulansen.

Personen fick föras med ambulans till sjukhus. Skadeläget är i nuläget oklart.

Texten uppdateras.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.