Med Marcus Paulssons mål i andra perioden vände matchen och Karlskrona kunde ta en betryggande seger mot Pantern. Foto: Bildbyrån/Arkiv

KHK vände underläge – seger mot Pantern

KHK hämtade upp rejält och lyckades vända underläget och gick tillsist segrande ur bortamötet mot Pantern. Det blev en målrik match även denna kväll.

Det såg till en början inte ut att bli någon vidare repris av Karlskronas senaste målfest mot Södertälje i onsdags. Malmölaget lyckades nämligen sätta två snabba mål och Karlskrona HK gick i underläge ur den första perioden.

I bortamötet i hockeyallsvenskan där IK Pantern stod för motståndet, stod det alltså 2-0 när andra perioden av matchen drog igång. Men KHK lyckades reducera genom Marcus Paulsson och efter det tycktes det släppa för Karlskronalaget.

Ytterligare ett mål sattes av Viktor Liljegren och när även Nick Pageau satte pucken i mål hade KHK vänt underläget.

Även sista perioden bjöd på flera mål och matchen slutade till sist med vinst för Karlskrona HK. Slutresultat 3-5.