• Viktigt meddelande:

    Viktigt meddelande till allmänheten i Östersund i Jämtlands län. Det brinner i en byggnad med kraftig rökutveckling till följd. Räddningsledaren uppmanar alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Jämtland.

Foto: TT

Man anhållen efter lastbilskrock

Uppdaterad
Publicerad

En 32-årig man har anhållits för flera brott efter att han sent på tisdagskvällen i Karlskrona jagats av polis och sedan krockat med en lastbil.

Det var vid 21-tiden på tisdagskvällen som en polispatrull såg mannen på E22 på väg mot Ronneby.

– Bilen körde fort och körde om en annan bil och prejade den. Sedan fortsatte den i hög hastighet och polisen följde efter, säger Malin Pärmborn vid polisen i Karlskrona.

I en rondell vände mannen och körde tillbaka mot Karlskrona och kolliderar då lätt med en lastbil och kör in i mitträcket. Bilen stoppas då av polisen och en 32-årig man grips.

Mannen misstänks nu för en rad brott, bland annat grov vårdslöshet i trafik, smitning, drograttfylleri, narkotikabrott, grov olovlig körning och brott mot knivlagen.

Inga personer skadades.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.