• Viktigt meddelande:

    Viktigt meddelande till allmänheten i Bergsjö i Nordanstigs kommun, Gävleborgs län. Det brinner i en villa i Bergsjö i Nordanstigs kommun. Räddningsledaren uppmanar alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation. Räddningsledaren uppmanar också allmänheten att hålla sig borta från platsen där det brinner. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Gävleborg.

Person till sjukhus efter krock mellan permobil och personbil

Uppdaterad
Publicerad

En person har förts med ambulans till sjukhus efter en smitningsolycka i Ronneby där en personbil och en permobil krockade.

Det var vid 16-tiden på fredagen som en bil körde på en permobil på Risatorpsvägen i Ronneby. Polis, räddningstjänst och ambulans gjorde en utryckning till platsen.

När de anlände var inte personbilen kvar på platsen. Personen på permobilen blev skadad i olyckan och fick föras med ambulans till sjukhus.

Föraren av personbilen är misstänkt för smitning från trafikolycksplats.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.