Foto: TT/Arkiv

Polisen lägger ner punghopps-utredning

Uppdaterad
Publicerad

Polisen väljer nu att lägga ner utredningen gällande den 36-årige man som fick sin ena pungkula sönderhoppad under en massage i lördags. Det går inte att visa att massösen skadade honom med flit.

Det var i lördags som den 36-årige mannen var på massage i Blekinge när det inträffade.

– Det är väl det sista jag minns innan jag tuppade av. Hon ställde sig med båda fötterna på sängen bredvid mig, och hoppade med full kraft uppåt och landade med full kraft neråt med båda fötterna på min pung, säger 36-åringen till SVT Nyheter Blekinge.

LÄS MER: Massör hoppade sönder kundens pungkula

Men nu har polisen valt att lägga ner utredningen gällande misshandel. Anledningen är att det inte går att styrka att massösen skulle ha skadat mannen med flit. Då har polisen inte ens förhört massösen.

– Det är ingen misstänkt som är hörd. Men för att det ska vara en misshandel ska du ha uppsåt att skada en människa. Får du ont av massage finns det inget uppsåt, säger Magnus Jonsson, kommissarie på ärendesamordningen i Kristianstad.

Men hon hoppade på hans pung?

– Då ska hon göra det med uppsåt och det har hon inte gjort.

Hur vet du det om hon inte är förhörd?

– Varför skulle hon göra det? Det här är bedömningen jag har gjort.

”Ren skandal”

– Jag tycker det är ren skandal. De hade ett kort förhör med mig på sjukhuset i söndags, sedan har jag inte hört någonting. Jag har bevis att jag var på platsen i form av kvitton och uppenbarligen bevis på att jag är skadad, säger 36-åringen.

Hur mår du i dag?

– Jag mår inte bra. Extremt ont har jag. Jag lyckades vara ute och gå lite i dag, men fick gå hem och lägga mig igen för jag blev för trött. Nu är jag sjukskriven från jobbet dessutom, så det är inte kul. Varken för mig eller min familj.

SVT Nyheter Blekinge har varit i kontakt med massösen, som inte vill uttala sig i ärendet.

Lokal. Lättanvänd. Opartisk. Ladda ner appen nu!

Hämta SVT Nyheter i App StoreLadda ned SVT Nyheter på Google Play

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer