Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
På flera ställen försöker Supanida Östensson påminna sina kunder om att hon inte erbjuder sexuella tjänster i sin thaimassagesalong. Men det hjälper inte. Foto: Erik Lundmark/SVT

Supanida driver seriös thaimassagesalong – får ständiga sexförslag från män

Uppdaterad
Publicerad

Återkommande oanständiga förslag från manliga kunder har fått Supanida Östensson att sätta upp skyltar över hela massagesalongen om att hon inte erbjuder sexuella tjänster. Det hjälper inte.

– Folk ringer hela tiden, gamla som unga, och frågar om ”happy ending”, säger hon.

I kvällens Uppdrag Granskning säger polisen att uppskattningsvis 8 av 10 thaimassagesalonger i Sverige säljer sexuella tjänster. Supanida Östensson har drivit massagesalong i Karlskrona i flera år, och har märkt av att kunderna ofta förutsätter att även hon gör det.

– Folk har tafsat på mig när jag masserar. De frågar om jag inte gör ”happy endings” eller annan ”dålig” massage, säger hon till SVT Nyheter Blekinge.

Hon anser också att bilden som målas upp av thaimassage som prostitutionsverksamhet är problematisk.

– Det är jobbigt. Jag vill inte att folk ser ner på thaimassage, för det är mitt jobb och jag älskar mitt jobb. Folk måste respektera det, säger hon.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.