Foto: TT Nyhetsbyrån

Hellmyrs och Berlin klara för Bollnäs

Uppdaterad
Publicerad

Bollnäs bandy bekräfar nu att både Per Hellmyrs och Daniel Berlin är klara för spel i Bollnäs kommande säsong.

”Bollnäs bandy kan glädjande presentera två vassa nyförvärv! Per Hellmyrs återvänder hem till Bollnäs efter att kontraktet med Dynamo Moskva har brutits och tillsammans med honom kommer även Daniel Berlin som innan Rysslandsäventyret spelade för SAIK.”, skriver Bollnäs bandy på sin hemsida.

Ännu så länge hemliga finansiärer går nu in och stöttar Bollnäs bandy under en treårsperiod. En förutsättning för satsningen är att Hellmyrs och Berlin finns med och därför har dom  båda tecknat treårskontrakt med klubben.

Per Hellmyrs, som är 31 år, har tiidgare spelat i både Edsbyn och Bolllnäs. Fyra gånger har han tagit SM-guld med Edsbyn och 2009 var han med och tog VM-guld då Sverige besegrade Ryssland i finalen.

Daniel Berlin, som är 27 år, spelade i SAIK innan han förra säsongen gick till Dynamo Moskva. Han har varit med och tagit VM-guld för Sverige 2009, 2010 och 2012.

Fakta

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.