– Att stå 150 personer framför en scen och dricka öl blir omöjligt att genomföra, säger sälenfjällens destinationschef Anders Bjernulf. Foto: SVT/Annelina Bjernulf

Ingen afterski i Sälenfjällen: ”Omöjligt att genomföra”

Uppdaterad
Publicerad

Pjäxor på fötterna, öl i handen, och armen runt polaren inför en artist på scen. Allt det får vänta i år. Afterskin ställs in efter rådande restriktioner från Folkhälsomyndigheten, vilket Sveriges Radio var först med att rapportera om.

– Att stå 150 personer framför en scen och dricka öl blir omöjligt att genomföra. Det blir ingen afterski och nattklubb i Sälenfjällen i år, säger sälenfjällens destinationschef Anders Bjernulf.

Och det kommuniceras till alla representerade bolagen i samtliga backar i fjällen.

– Jag tycker att det känns bra att vi har restriktioner och tar det här på allvar, partajandet får inte göras någonstans, men man får sitta avskilt och käka en bit mat på restaurang, säger Anders Bjernulf.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.