Foto: Privat, Anna Holm

Här är vinnaren av månadens bild

Uppdaterad
Publicerad

Nu är december månads omslagsbild utsedd och vi på redaktionen har fått in många fina bidrag från er tittare. Vi kan glädjande meddela att det är...

...Anna Holm från Borlänge som är fotograf till det vinnande bidraget. Hennes bild av ett krispigt vinterlandskap vid den så kallade älvrundan nära Domnarvet i Borlänge blir den bild som kommer att pryda SVT Nyheter Dalarnas omslagsbild året ut.

– Jag ville vara med i tävlingen just för att jag har ett sådant intresse för natur och fotografi! Att vandra i skog, fjäll eller annan mysig omgivning med kamera med mig är något av det bästa jag vet. Sedan att få gå igenom bilderna när jag har kommit hem är nästan lika kul, säger Anna Holm.

Månadens omslagsbild

Hjärta för Dalarna

– Jag tycker att det är roligt att dela med mig av mina bilder och hoppas att de kan glädja någon på något sätt. Motiv från Dalarnas natur ligger mig extra varmt om hjärtat.

Tävling varje månad

Stort tack för det stora engagemanget och till alla er tittare och läsare som skickade in bilder! Nästa år fortsätter vi tävlingen. Nästa månad utser vi en ny vinnare. Mejla in din bild till dalarna@svt.se med dina kontaktuppgifter.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Månadens omslagsbild

Mer i ämnet