Tittarna röstade för att Susanne Strands bild från en höstdag runt Tisken skulle pryda vårt omslag på Facebook. Foto: Privat: Susanne Strand

Månadens bild: Fin höstdag runt Tisken

Uppdaterad
Publicerad

Vid varje månadsskifte utlyser vi på SVT Dalarna en fototävling där ni får skicka in era bilder från Dalarna. Två finalister duellerade i en omröstning på Instagram, där ni korat Susanne Strand från Falun till november månads vinnare.

Hej Susanne, det är du som är månadens vinnare! Hur känns det?

– Vad trevligt! Det är alltid roligt att få respons på sina bilder.

Månadens omslagsbild

Kan du berätta lite om bilden?

-  Det är en bild över Tisken här i Falun, tagen från slusscaféet under en av mina promenader nu under hösten.

Det ser riktigt fint ut, tar du mycket bilder?

– Jag älskar att fotografera och det känns extra kul att få uppskattning. Jag tänker ofta att många människor kanske aldrig får uppleva dessa vyer och det inspirerar mig att fortsätta att dela med mig.

Hur startade ditt intresse för fotografering?

-  Jag fick min första kamera när jag var tio år och började då ta bilder. Efter då så har det bara fortsatt. Men nu för tiden blir det mest med mobilkameran, den är lätt att ta med sig.

Du tog bilden som kommer pryda vår Facebooksida under november –  kommer du fortsätta att skicka in bilder?

– Ja men det kommer jag göra, det känns kul att få den uppskattningen.

Tack till alla som skickade in bilder, och ett hedersomnämnande till Suzanne Larsdotter vars bild från en vacker höstdag i Sundborn ställdes mot Susanne Strands bild i finalomröstningen.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Månadens omslagsbild

Mer i ämnet