Foto: TT/Privat

Miss Li i Gomorron Sverige: Det var inte välplanerat

Uppdaterad
Publicerad

Artisten Miss Li säger i Gomorron Sverige att hon hade beräknat lite fel när hon ofrivilligt plumsade i vattnet under sin spelning på en flotte i Skellefte älv på tisdagskvällen.

– Jag brukar ställa mig på pianot ibland. Nio gånger av tio går det bra, men i går gick det inte så bra, konstaterar hon.

Det var under en spelning på ”En flotte” i Skellefteå på tisdagskvällen som Miss Li skulle kliva upp på pianot på scenen, men tappade balansen och trillade i älven med huvudet före. Efter att ha blivit hjälpt upp på flotten igen fortsatte hon spelningen.

Hon förklarar själv att hon inte riktigt hade beräknat vad som skulle hända när det blev en tyngd framåt på flotten där hon och bandet framträdde.

Om den fortsatta spelningen säger hon att ”det var iskallt” men hon fortsatte ändå i en timme.

”Några saker som gick sönder”

– Det var några saker som gick sönder, trist men det skiter vi i nu. Jag hade inget ljud i örat sedan så därför är jag lite hes nu. Spelningen var skitkul, det var magiskt!

Som en följd av händelsen har hon nu låtit tatuera in orden ”ta det lugnt” på armen, berättar hon i Gomorron Sverige.

– Det är min första tatuering. Jag brukar skriva ”ta det lugnt” på armen, jag brukar ju ta mig lite vatten över huvudet, säger hon med en träffande liknelse.

– Jag har plasttänder, jag har sytt tio stygn på läppen... jag behöver den här påminnelsen konstant!

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.