Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Vilka är det som frågar om sex? – Se mer i videon Foto: SVT

Salongsägaren Ann i Borlänge var nära att knäckas av sexfrågorna – ”Mår jättedåligt”

Uppdaterad
Publicerad

Ann Lemnui driver en thaimassagesalong i Borlänge. Hon får så ofta frågor om de kan utföra mer än massage att det fått henne att fundera över om hon vill fortsätta sin verksamhet.

– Det är så synd att det finns människor som förstör för en när jag bara vill hjälpa andra, säger Ann Lemnui.

Ann tog över salongen efter sommaren och i dag arbetar totalt tre personer där. Samtliga har fått förfrågningar från kunder om de kan utföra olika sexuella handlingar.

– Det var fler förfrågningar när jag startade salongen, nu är det någon gång varannan vecka. Jag blir chockad och tycker det är synd om oss som jobbar med massage på riktigt när vi får de här frågorna.

Prostitution på många andra thaimassagesalonger

Nyligen gjorde polisen i region Bergslagen en kontroll av thaisalonger. I den kom de bland annat fram till slutsatsen att fyra av fem thaisalonger bedriver prostitution.

Ann är medveten om problemet och har skrivit ut tydligt på hemsidan att de inte erbjuder erotisk massage.

– Alla måste börja säga nej när kunderna frågar efter det för att det ska sluta.

”Får mig att må dåligt”

Ann blir väldigt ledsen över när kunder frågar om annat än massage och det har fått henne att fundera över om hon överhuvudtaget vill fortsätta driva sin verksamhet.

– Jag måste ju må bra för att kunna hjälpa andra. Det måste vara problem här på männen som frågar, säger Ann Lemnui och pekar på huvudet.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.