Mora-stjärnan Anna Wijk. Foto: Bildbyrån

Världens bästa spelare stannar i Mora

Uppdaterad
Publicerad

Anna Wijk stannar i Mora. Det meddelar klubben i ett pressmeddelande

Anna Wijk utsågs till världens bästa spelare och vann poängligan i grundserien under säsongen. Trots detta förlorade Kais Mora finalen. Men nu meddelar alltså klubben att Wijk stannar även nästa säsong.

Trivs fruktansvärt bra

– Det är skönt och en lättnad att det är avklarat, det är jobbigt så här års när det är ovisst. Men det var inte ett svårt beslut, jag trivs så fruktansvärt bra här, det här är mitt lag och jag känner mycket för föreningen. Sen vill jag utvecklas vidare, det är många anledningar som gör att jag stannar men framförallt att jag trivs så bra. Målet varje år är SM-guldet det är det största målet jag har, det är också därför jag stannar; vi spelar om medaljerna varje år. Vi har tagit oss till minst semifinal varje år sen jag kom hit, säger hon i ett pressmeddelande.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.