Foto: SVT

Brynäs får förstärkning – Melissa Samoskevich klar för årets säsong

Uppdaterad
Publicerad

Världsmästaren Melissa Samoskevich är klar för Brynäs IF. Hon tog VM-guld i Finland med hemlandet USA för några månader sedan.

Melissa Samoskevich har skrivit på ett kontrakt över säsongen 2019/20.

– En otroligt spännande spelare som kommer hit, där Erika återigen har gjort ett jättejobb i att locka en toppspelare till Brynäs IF, säger Andreas Dackell, sportdirektör.

Fansens värvning

Värvningen har delvis finansierats av ekonomiskt bidrag från supportrar, för att stärka Brynäs damhockey sportsligt. Hela 50 000 kronor har samlats in och kommer användas till värvningen av Samoskevich.

– Det känns otroligt hedrande att vi har så engagerade brynäsare där ute och det är verkligen häftigt att vi kan göra den här värvningen tillsammans med våra supportrar. Att få hit en spelare av den här kalibern är ett bevis på att vi gör något väldigt bra i Brynäs just nu. Det hade vi inte kunnat göra utan de supportrar som stöttar oss och vill se framgång för hela Brynäs, säger Erika Grahm, damansvarig.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.