Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Morgan Persson, vd för Monitor, har ett djupt engagemang i Brynäs – både som supporter och sponsor. Foto: Lari Honkanen/SVT

Brynäs huvudsponsor lovar oförändrat stöd

Uppdaterad
Publicerad

Hudiksvallsföretaget Monitor är Brynäs största sponsor som bland annat köpt namnet på arenan. Nu lovar företagets vd, Morgan Persson, fortsatt stöd till laget trots nedflyttningen till Allsvenskan.

– Det fanns reglerat i vårt avtal sedan tidigare. Konsekvenserna av det är att Brynäs får lika mycket pengar, men att avtalet förlängs i tid eftersom värdet på vår exponering minskar, säger Morgan Persson som även har ett djupt personligt engagemang som supporter till Gävlelaget sedan slutet av 1960-talet.

Mer stöd till HHC

Hudiksvalls HC, som också sponsras av Monitor, är ett av favoritlagen till att ta steget upp i Allsvenskan i ishockey. Hamnar de i samma serie som Brynäs nu flyttas ner till så lovar Morgan Persson Hudiklaget mer stöd.

Hör Morgan Persson i videon om hans engagemang för ishockey i länet.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.