Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Ann-Mari Eriksson har både frukt och grönt i sin trädgård på campingplatsen – få en rundtur i trädgården och se vad hon odlar i klippet. Foto: Olivia Olsson/SVT

De har skaffat en trädgård på campingområdet i Gävle

Uppdaterad
Publicerad

Hemester är något som passar Ann-Mari och hennes sambo. Varje sommar är de på campingplatsen utanför Gävle – nu har de till och med skaffat egen trädgård på campingområdet.

På campingen utanför Gävle kryllar det av husvagnar, husbilar, tält och glada semesterfirare. Men Ann-Mari Eriksson och hennes sambo bor bara en kort biltur från campingen och spenderar större delen av sommaren där:

– Vi har året runt-plats. Jag är så gammal och har rest och sett så mycket, man börjar se att Sverige är fint och vi har det jättebra här vid Gävlekusten säger Ann-Mari Eriksson.

Sommarträdgård

Husbilen ser ut som vilken som helst, men bredvid husbilen finns en sommarträdgård.

– När det inte är sommar så täcker jag över trädgården, och sen tar vi upp det till våren igen säger Ann-Mari Eriksson.

Nära hem

Ann-Mari och hennes sambo bor i Gävle och tycker att det är skönt att det är nära hem, men ser många fördelar med campinglivet.

– Det bästa med campinglivet är att man är fri. Vill man inte stå här så kan man åka härifrån. Det är som att bo på landet, säger hon.

Följ med in i Ann-Maris trädgård i klippet.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.