Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Justitieminister Gunnar Strömmer (M) besökte under torsdagen Sandviken. Foto: Claudio Bresciani/TT

Efter dubbelmordet – justitieministern besökte Sandviken

Uppdaterad
Publicerad

Med anledning av dubbelmordet på puben Mulligans förra veckan besökte justitieminister Gunnar Strömmer (M) under torsdagen Sandviken.

– Det går inte att vara nöjd med hur verkligheten ser ut – hur samhällsproblemen utvecklar sig. Samtidigt upplever jag att polisen gör vad de kan, sa Gunnar Strömmer.

Sent under torsdagen den 21 september gick en ensam gärningsman in på puben Mulligans i Sandviken och avfyrade flera skott. Två personer avled och två personer skottskadades.

Justitieminister Gunnar Strömmer (M) träffade under torsdagen polisen i Sandviken för att diskutera den senaste tidens händelse och problembilden i området. Han träffade även ägaren till puben där skjutningen ägde rum.

Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
I videon får du en sammanfattning av vad som hände vid skjutningen på en pub i Sandviken – på 60 sekunder. Foto: Frilans

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.