Foto: TT

Svår trafikolycka utanför Bollnäs – tre förda till sjukhus

Uppdaterad
Publicerad

Det var under förmiddagen som två personbilar krockade vid riksväg 50 i höjd med återvinningscentralen. Enligt räddningstjänsten i Bollnäs ska den ena personbilen ha blivit påkörd av den andra personbilen bakifrån.

– Två av de totalt tre som blev påkörde fördes till Gävle efter att klagat på smärtor i nacke och rygg. Och den tredje fördes för en koll till sjukhuset i Bollnäs. Bilarna blev totalkvaddade, säger Ingemar Johnsson, räddningstjänsten södra Hälsingland.

Flertalet ambulanser larmades till olycksplatsen, efter uppgifter om en frontalkrock, men det visade sig vara en påkörning bakifrån vid återvinningscentralen utanför Bollnäs.

En man i 25-årsåldern misstänks för grov vårdslöshet i trafik, drograttfylleri, ringa narkotikabrott eget bruk, narkotikabrott innehav och två fall av vållande till kroppsskada skriver polisen på sin hemsida.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.