Hudiksvall HC blir Conny Strömbergs 24:e klubb i karriären, här i Örebros tröja mot Leksand. Foto: TT

Hockey-vagabonden Conny Strömberg klar för Hudik HC

Uppdaterad
Publicerad

43-årige Conny Strömberg är klar för spel i Hudiksvall HC. Han har skrivit på för resten av säsongen. HHC blir Strömbergs 24:e klubb i karriären.

Den kontroversiella Conny Strömberg har under hela sin karriär varit effektiv på planen men skapat rubriker utanför. På 365 matcher i Allsvenskan har han gjort 353 poäng. Han har bland annat spelat i AIK, Modo, Örebro, Västerås, Sheffield Steelers och Aspenlöven. Nu är det alltså dags för HHC till vilka han ansluter under tisdagen.

– Jag har pratat med olika lag under den senaste tiden och vägt för- och nackdelar och störst intresse visade Hudik Hockey så i slutändan var det inga större konstigheter. Jag tror jag kan bidra med rutin och kyla vid de viktiga matcherna framöver. Och inte bara power-play utan även vid 5-5 spelet där allt handlar om att hitta rätt kemi med lagkamraterna, säger Conny Strömberg i pressmeddelande.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.