En kvinna i Gävle har blivit anmäld för olaga hot efter att hon betett sig aggresivt mot frisören som klippt henne i en frisyr som kvinnan inte var nöjd med. Foto: Hanna Franzén, Gorm Kallestad/ TT

Hon blev missnöjd med nya frisyren – skrämde in frisören till låst rum

Uppdaterad
Publicerad

En kvinna som klippt sig hos en frisör i centrala Gävle blev så missnöjd med håret att hon skrämde in frisören i ett rum där hen kunde låsa in sig.

Det var på sena tisdagseftermiddagen som polisen blev kontaktad av en frisör i centrala Gävle som låst in sig efter att en av hens tidigare kunder betett sig aggressivt och hotfullt. Anledningen – kunden var missnöjd med klippningen, enligt polisens händelseinformation.

Olaga hot

Kunden, som är en kvinna i 35-årsåldern, var kvar på salongen när polisen kom dit. Hon kunde förhöras direkt men frihetsberövades inte. En anmälan om olaga hot har upprättats.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.