Under onsdagsförmiddagen fick rättegången om det så kallade Frennarpsmordet avbrytas efter att en anhörig till den dödade 16-åringen bröt ihop. Foto: SVT

Anhörig bröt ihop – rättegången fick avbrytas

Uppdaterad
Publicerad

Under onsdagsförmiddagen fick rättegången om det så kallade Frennarpsmordet avbrytas efter att en anhörig till den dödade 16-åringen bröt ihop.

Under onsdagsförmiddagen inleddes rättegången för det så kallade Frennarpsmordet där en 16-årig pojke hittades död i en bäck i stadsdelen Frennarp i Halmstad för drygt tre år sedan. Det är en 20-årig man som står åtalad misstänkt för mord.

Följ live-rapporteringen här

Rättegången inleddes med att åklagaren höll sin sakframställan för att presentera resultatet av förundersökningen och vad den 20-årige mannen är misstänkt för.

Anhörig bröt ihop

Men när åklagaren skulle visa upp bilder på den döde 16-åringen bröt en av pojkens anhöriga ihop och förhandlingen fick avbrytas. Enligt SVT:s reporter på plats ska kvinnan inte ha varit kontaktbar och en ambulans ska ha tillkallats till tingsrätten.

Det är oklart när förhandlingen återupptas.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.