Bensinstation i Halmstad utsatt för väpnat rån

Uppdaterad
Publicerad

En bensinmack i Halmstad har utsatts för ett väpnat rån.

Det var vid niotiden som två yngre män kom in på en bensinstation vid Laholmsvägen. Båda männen var maskerade och ska ha visat upp pistolliknande föremål.

– Antingen var det en eller båda som hade något pistolliknande, det är lite oklart än så länge, säger Peter Adlersson, polisens presstalesperson.

Stal kontanter

Gärningsmännen ska ha hotat personen som jobbar på macken och tagit kontanter ur kassan. Enligt polisen rör det sig om någon tusenlapp som ska ha stulits. Därefter ska männen ha försvunnit från platsen i okänd riktning och under tidig onsdagmorgon har polisen inte någon ny information gällande rånet.

– Vi har flera patruller i området nu och söker för fullt. Vi jobbar intensivt på platsen och vi får se om man hittar någon misstänkt. Det finns väl övervakningsfilm och sådant som vi ska kontrollera också. Det kanske kan hjälpa oss på traven, säger Peter Adlersson.

Ingen person har kommit till fysisk skada.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.