Halt på vägarna: Bilolycka på E6:an orsakade trafikstopp

Uppdaterad
Publicerad

Strax innan halv åtta på fredagsmorgonen fick räddningstjänsten ett larm om en singelolycka på E6:an i södergående riktning vid Laholm-Skottorp. Bilen står kvar i omkörningsfilen och det finns skräp på vägen som kan störa trafiken.

Bilen ska ha kört in i mitträcket i höjd med Laholm-Skottorp på E6:an i södergående riktning. Enligt räddningstjänsten ska båda personerna som satt i bilen vara ute men bilen står kvar i omkörningsfilen och det ligger skräp på vägen som kan störa trafiken.

Bärgning av bilen

Föraren ska vara oskadd och passageraren ska ha klagat på smärtor i nacken, men ska annars ha undkommit allvarligare skador.

Vid kvart över åtta ska polisen precis hålla på med bärgning av bilen samt sanering av vägen. Trafiken ska vara igång normalt strax efter det.

Halt på vägarna

Det har även skett en singelolycka i Lilla Menlösa i Laholm. Bilen körde av vägen och voltade. Föraren ska vara oskadd men chockad. Räddningstjänsten varnar för att det är halt på vägarna runt om i länet.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.