Foto: TT (arkivbild)

Dieseltjuvar gripna i Halmstad – bröt sig in i garage

Uppdaterad
Publicerad

Under natten till måndagen grep polisen tre personer misstänkta för att ha brutit sig in i ett garage i Halmstad och stulit diesel.

Det var strax innan midnatt på söndagskvällen som polisen larmades till stadsdelen Frennarp i Halmstad. Ett vittne hade sett hur personer brutit sig in i ett garage i bostadsområdet. När polisen anlände hade de misstänkta gärningsmännen lämnat platsen med bil, men kort därpå hittade polisen den misstänkta bilen och kunde gripa tre personer.

Vid gripandet hittade polisen diesel som de misstänkta gärningsmännen konstaterades ha stulit från garaget i Frennarp. De tre personerna visade dessutom tecken på drogpåverkan.

Samtliga tre personer är misstänkta för inbrott/stöld samt eget bruk. Föraren är dessutom misstänkt för grov olovlig körning – då hen saknade körkort – och drograttfylleri. 

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.