3-2 till IK Frej Foto: TT

Falkenbergs FF förlorade på övertid

Med en halvlek spelad ledde hemmalaget IK Frej med 2-0 över Falkenbergs FF i Superettan. Men halläningarna kom tillbaka.

I andra halvlek tog Falkenbergs FF över matchen och kunde kvittera till 2-2. Men i slutändan var det ändå IK Frej som drog det längsta strået. I den 93:e minuten rullade Andreas Bellander in segermålet 3-2.

Fler halländska resultat

I helgen spelade även Varbergs Bois hemma mot AFC Eskistuna. Den matchen slutade oavgjort 1-1. Halmstads BK förlorade sin match på Örjans vall . Det blev 2-1 till bortalaget Gefle.

Falkenbergs FF toppar fortsatt Superettan på 37 poäng.