För två av målen stod Chisom Egbuchulam. I klippet firar laget vinsten med fansen. Foto: TT

Falkenbergs FF nära Allsvenskan

Genom seger med 3- 0 mot IFK Värnamo tog Falkenbergs FF under söndagskvällen ett rejält kliv mot Allsvenskan. För att på egen hand säkra avancemang krävs nu bara ett poäng i de två sista matcherna i Superettan.

Falkenberg tog tre viktiga poäng hemma mot IFK Värnamo i slutspurten av Superettan. För två av målen stod Chisom Egbuchulam. Redan efter sex minuter slog han in den första bollen. Drygt en kvart in i andra halvlek avgjorde han matchen med sitt 3-0-mål. Även Christoffer Carlsson skrev in sig i målprotokollet.

På fredag spelar laget borta mot Norrby IF i Borås. Ett poäng i den matchen innebär spel i  Allsvenskan nästa säsong för Falkenbergs FF.