Hugh Grant har köpt hus i Torekov. Foto: AP / SVT

Filmstjärnan har köpt hus i Torekov

Uppdaterad
Publicerad

Om det är en blå dörr framgår inte men klart är att skådespelaren Hugh Grant köpt ett hus i Torekov utanför Båstad. Sedan den 15 oktober äger han huset tillsammans med svenska vännen Anna Eberstein.

Chansen att stå i glasskö med en världskändis kommer att öka markant i Torekov framöver. Nu står det nämligen klart att den brittiska världstjärnan Hugh Grant, 55, köpt ett hus i badorten i Båstad kommun.

Enligt Aftonbladet var priset för villan, på 122 kvadratmeter, sex miljoner kronor och nu väntar en omfattande renovering.

Ofta på Swedish Open

Hugh Grant har flera gånger tidigare vistats i norra Skåne och ofta tillsammans med Anna Eberstein, 35, som han har en 3-årig son tillsammans med. Till exempel så har filmstjärnan besökt både tennistävlingen Swedish Open i Båstad och racingbanan Ring Knutstorp utanför Helsingborg.

Hugh Grant är kanske mest känd för filmerna Notting Hill, Bridget Jones dagbok, Love actually och Fyra bröllop och en begravning.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.