Lotten Lundgren och Torbjörn Bengtsson blir mottagna av nära och kära efter vigseln. Foto: Rebecca Nilsson

Drop-in-bröllop blev en succé

Uppdaterad
Publicerad

Under den gångna veckan har kärlek varit i fokus i Haverdal utanför Halmstad. Som avslut på temaveckan anordnades drop-in-vigslar.

– Det var så härligt. Det var verkligen love is in the air, tårar och helt underbart, säger Anna-Lena Nilsson, arrangör.

Under veckan har en så kallad Kärleksvecka arrangerats på campingen i Haverdal. Veckan har bestått av olika aktiviteter. Bland annat en föreläsning med Gyllene Tider-trummisen Micke ”Syd” Andersson och hans kollega Hanna Noorberg som gav tips på hur man kan stärka sin relation.

LÄS MER: De ordnar vecka med kärlek i fokus

Veckan avslutades med drop-in-vigslar på campingen under lördagen, och enligt arrangörerna var det troligtvis första gången som något sådant anordnades på en camping i Sverige.

Totalt sade tio par ja till varandra. Dels par från länet, men även från andra platser i Sverige som exempelvis Säffle och Göteborg.

Blir det drop-in-vigslar även nästa år?

– Ja, det blir det nog. Både Peder och Per som vigde paren var euforiska. Allting var så himla fint, säger Anna-Lena Nilsson.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.