Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
12-åriga Isa fick både träffa sin idol och ta med hennes skor hem. Se hennes reaktion i klippet. Foto: Privat

Här ber Isa, 12, om autograf – då ger Fridolina Rolfö bort sina skor

Uppdaterad
Publicerad

Det är sista uppladdningen inför EM – träningsvecka för svenska landslaget i fotboll. Många fans har tagit sig till Båstad i hopp om en autograf eller en selfie. När 12-åriga Isa Samuelsson från Slöinge fick träffa den stora idolen Fridolina Rolfö bjöd storstjärnan på en rejäl överraskning.

Starta klippet för att se när Rolfö överraskar Isa – med att helt plötsligt ge bort sina fotbollsskor.

Fridolina Rolfö delade en video från mötet med Isa på sin instagram, under söndagseftermiddagen har inlägget över 35 000 gillamarkeringar.

Isa Samuelsson har varit i Båstad tre gånger under veckan för att se landslaget träna. Till slut fick hon träffa flera av spelarna, men mötet med Fridolina Rolfö var extra speciellt.

– Vi missade träningen den dagen men vi åkte förbi hotellet och då träffade jag henne! Det var nästan magiskt, hela min fotbollskarriär har jag haft Fridolina som min förebild, säger Isa som själv spelar fotboll hemma i Slöinge.

Hallands Nyheter var först med rapportera om Isas möte med Rolfö under helgen.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.