Se klippen som sågs mest under 2018

Publicerad

Under årets sista vecka har vi på SVT Nyheter Halland återpublicerat de av våra klipp som sågs mest under 2018. Här är hela listan:

Under en dag kunde kulturhuset Komedianten i Varberg erbjuda en digital upplevelse om hur livet kan se ut för en person med diagnosen ADHD.

På fjärde plats – Fåglar samlas för att sova i Halmstad

Mellan 50 000 och 100 000 fåglar samlades i närheten av Flygstaden för att sova tillsammans. Den enorma flocken fångades på film, och det var ett klipp som många ville se.

På tredje plats – Väktarna jagade SUV-ligan

En liga genomförde ett trettiotal liknande kupper i Västsverige, där de sågade igenom skåp för att sno cigaretter och parfym. Inspelningen är från en säkerhetskamera i en livsmedelsbutik och från den bil som väktaren jagade ligan i.

På andra plats – Så såg det ut efter fyra års städning från hemtjänsten

Magnus Olaussons pappa bodde i en servicelägenhet i Kungsbacka kommun i fyra år. Hemtjänsten hjälpte till med bland annat mat, inköp, hygien och städning. Men när pappan flyttade därifrån kom den dolda smutsen fram.

På första plats – Så lätt kan du snoppa jordgubbar

Att snoppa jordgubbar, det vill säga ta bort bärets gröna stjälk, kan vara en tråkig syssla. Men det finns sätt att göra det både snabbt och lätt.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.