• Viktigt meddelande:

    Viktigt meddelande till allmänheten i Örkelljunga i Örkelljunga kommun, Skåne län. Det brinner i en industrifastighet i centrala Örkelljunga. Räddningsledaren uppmanar alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Kristianstad.

Två bilar i krock – stopp på E6

Uppdaterad
Publicerad

Vid halv tretiden på måndagen kolliderade två personbilar i södergående riktning, mellan avfarterna Varla och Kungsbacka C. Olyckan orsakade stopp i trafiken.

Enligt Räddningstjänsten har även en lastbil varit inblandad i olyckan. Vägen var delvis avstängd under en tid, men strax efter klockan fyra rullade trafiken på som vanligt igen.

–  Två personbilar bärgades. Jag har inga uppgifter om att någon fördes från platsen i ambulans utan personskadorna ska ha varit lindriga, säger polisens presstalesperson Anna Göransson.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.