Efter vinst mot Brage leder Falkenbergs FF återigen Superettan. Foto: SVT

Vinst för FFF – toppar tabellen

Det blev en 3-2 seger för Falkenbergs FF i mötet mot Brage under fredagskvällen. En vinst som nu gör att FFF toppar tabellen.

Brage tog ledningen i 18:e minuten, men i andra halvlek lyckades Falkenberg ladda om och komma ikapp. Chisom Egbuchulam kvitterade i 53:e minuten och i 70:e minuten gjorde Tobias Carlsson 2-1.

Brage kvitterade därefter i 75:e minuten, men matchen avgjordes med knappt tio minuter kvar av speltiden när Falkenbergs Per Karlsson nickade in bollen.

– Det är en förjäkla go känsla att avgöra. Vi hade inte tänkt att det skulle bli så spännande, men det var väl positivt för publiken, säger Per Karlsson.

Vinsten gör att Falkenbergs FF återigen leder Superettan, en poäng före Helsingborg som har en match mindre spelad.