• Viktigt meddelande:

    Viktigt meddelande till allmänheten i Örkelljunga i Örkelljunga kommun, Skåne län. Det brinner i en industrifastighet i centrala Örkelljunga. Räddningsledaren uppmanar alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Kristianstad.

Mc-förare död efter krock i Helsingborg

Uppdaterad
Publicerad

En mc-förare krockade med en personbil på Södra Stenbocksgatan i Helsingborg på söndagskvällen. På måndagsmorgonen meddelade polisen att mannen dött i samband med olyckan.

Mc-föraren, en man i 50-årsåldern krockade med en personbil och fördes i ambulans till sjukhuset vid halvsjutiden på söndagskvällen.

På måndagsmorgonen meddelade polisen att mannen dött och att de anhöriga har underrättats.

– Vi kommer att utreda omständigheterna kring olyckan men jag vet inte om det finns några oklarheter, föraren till bilen fanns till exempel kvar på platsen när vi kom dit, säger Patric Fors, presstalesperson vid polisens ledningscentral.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.