Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
ÖFKs anfallare Malcolm Stolt tycker att årets försäsong varit en av de bästa sedan han kom till ÖFK. Hör mer om hans förhoppningar i klippet. Foto: Björn B Schäfer, SVT

Superettan i gång – ÖFKs Malcolm Stolt inför säsongen: ”Tror vi kan vara där uppe och slåss”

Publicerad

Superettan drar i gång för ÖFK på söndag eftermiddag med match hemma mot Göteborgslaget GAIS. SVT Jämtland var med på fredagsträningen för att höra om lagets förväntningar inför säsongen.

Fjolårssäsongen i Superettan slutade med att ÖFK klarade sig kvar efter kvaldramatik mot Falkenberg. Nu sneglar laget högre upp i tabellen och vill inte börja lika knackigt som förra våren.

– Vid sommaruppehållet var vi sist i tabellen och där vill vi inte hamna igen så det gäller att vara med från början, säger anfallaren Malcolm Stolt. Han tycker också att årets trupp är spännande och att de borde kunna ta sig långt i år.

I klippet hör du också tränare Magnus Powell vad han tror om den kommande säsongen.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.