Åskådare rusade in på plan under matchen mellan ÖFK och Galatasaray. Foto: SVT

Åskådare rusade in på plan under match

Mitt under kvalmatchen mellan ÖFK och Galatasaray rusade två män in på planen.

Torsdagkvällens kval till Europa Leauge mellan Östersunds FK och Galatasaray i Östersund avbröts i slutet av andra halvlek, i 78:e minuten.

Detta på grund av att två män plötsligt rusade in på planen. De stoppades snart och den ene brottades ner av vakter innan han fördes bort.

ÖFK – Galatasaray

ÖFK hade ledningen med 1-0 i det läget, en ledning som senare utökades med ännu ett mål.

Enligt Per Thelin vid jämtlandspolisen misstänks de båda männen nu för brott mot ordningslagen.

En åskådare rusade in på plan under matchen mellan ÖFK och Galatasaray. Foto: SVT