Curtis Edwards kan lämna Östersund vid månadsskiftet. Foto: TT

Curtis Edwards blir djurgårdare?

Uppdaterad
Publicerad

Spekulationerna har pågått i flera månader och nu verkar allt vara på väg att gå i mål. ÖFK förlorar en av sina verkliga publikfavoriter – Curtis Edwards.

I månadsskiftet går Edwards kontrakt ut med ÖFK. Det innebär att han kan lämna klubben utan att några övergångssummor blir inblandade.

Han har tidigare uttryckt att han vill till Stockholm och både Hammarby och Djurgården skulle då vara aktuella. Men nu ska Hammarby vara borta ur bilden och återstår gör således Djurgården.

Fotbollssajten Fotbolldirekt hänvisar till flera olika källor när man skriver att bara detaljer återstår innan Edwards är en Djurgårdsspelare.

De Östersundsspelare som en gång skördade framgångar i Europa League blir nu allt färre i laget. Förutom Curtis Edwards har Hosam Aiesh sagt att han vill bort i sommar. Likaså finns anbud på Dino Islamovic. Tom Petterssons kontrakt går ut efter den här säsongen och samma sak är fallet med Jamie Hopcutt.

Försvinner de så återstår i princip bara Aly Keita, Ronald Mokiibi och Sam Mensiro från succélaget.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.