Knut Knutsson värderar ett par barnskor. Foto: Stina Stjernkvist/SVT

Antikrundan till Östersund i sommar

Uppdaterad
Publicerad

Östersund är en av städerna där kommande säsong av Antikrundan spelas in i sommar. Och redan nu uppmanas tittarna att göra sig beredda och se över gamla föremål.

Antikrundan kommer till Gamla Teatern i Östersund torsdag den 22 augusti. Nu vill man komma i kontakt med tittare som har gamla föremål som de vill ha värderade. När det gäller större föremål som möbler kan Antikrundan hjälpa till med transport om föremålet finns nära inspelningsplatsen. Då ska man mejla bilder och annan information till antikrundan@svt.se.

Antikrundan behåller sin plats på tittartoppen. De 13 program som sänds under våren har i genomsmitt haft 1,5 miljoner tittare.

I augusti och september spelar Antikrundan in kommande säsongs program i Östersund, Nora, Karlsborg, Söderköping, Höör och Ronneby.

Knut Knutsson, Anne Lundberg och Rickard Thunér Foto: Stina Stjernkvist/SVT

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.