Barnfridsbrott, misshandel och olyckor

Uppdaterad
Publicerad

Polisen i Jämtland och Härjedalen har haft en del att göra under nyårsnatten.

I Bergs kommun har en kvinna anhållits sedan hon under natten ska ha misshandlat en man som hon har en relation med. Hon är även misstänkt för barnfridsbrott då barn blev vittnen till händelsen.

En man i Härjedalen greps i natt misstänkt för ha misshandlat en kvinna som han har en relation med. Mannen har anhållits.

Trafikolycka i  Sveg

Vid tretiden i natt inträffade en trafikolycka vid Skidstadion i Ulvkälla utanför Sveg. En personbil hade kört in bakifrån i en a-traktor. När räddningspersonalen kom till platsen hade personbilen åkt därifrån.

– Ambulanspersonalen kontrollerade dom två som färdats i a-traktorn och vi sanerade vägbanan, säger Hernrik Jönsson, inre befäl hos Räddningstjänsten Jämtland.

Polisen påträffade senare den man som ska ha kört personbilen, denne är nu misstänkt för rattfylleri och smitning från trafikolycka.

Rattfylleri i Åre kommun

På nyårsaftons kväll inträffade en snöskoterolycka utanför Järpen. Föraren fördes med ambulanshelikopter till Östersunds sjukhus.

En knapp timme in på det nya året stoppades en kvinnlig bilförare mellan Undersåker och Järpen. Hon blåste postivt och är nu misstänkt för rattfylleri.

Inne i Åre blev tre personer misshandlade utanför en krog. Gärningspersonen lämnade platsen innan polisen hann fram. I Undersåker blev två personer misshandlade, även där är gärningspersonerna okända.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.