Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Hur var det att bli känd i Epaliv, och hur känns det att perioden som epa-förare snart är över? Hör ungdomarna från Östersund svara på det. Foto: Peppe Andersson/SVT

Östersundsungdomarna är tillbaka i ny säsong av Epaliv

Uppdaterad
Publicerad

Efter succén för SVT:s dokumentärserie Epaliv, inspelad i Östersund med omnejd, så är man nu tillbaka med en andra säsong. 

Säsong 2 består av fem avsnitt och har premiär den 16 oktober på SVT Play.

Det är i stort sett samma ungdomar man fortsatt följa, och häromveckan fick deltagarna en förhandsvisning av den kommande säsongen.

– Det känns inte lika nervöst den här gången. Några saker har man väl gjort som man hoppades kanske inte skulle komma med, men teamet är duktiga på att fråga oss och det går att ta bort saker, säger Melker Elnerud.

I klippet ovan berättar Edwin Carlsson och Melker Elnerud om hur det varit att vara med i serien, och hur det känns nu när epa-perioden av deras liv närmar sig ett slut.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.