Sex män anhållna misstänkta för inbrott i Strömsund

Uppdaterad
Publicerad

På tisdag kvällen greps sex stycken män misstänkta för inblandning i ett inbrott i en tobaksaffär i Strömsund. Alla män sitter nu anhållna misstänkta för stöld.

Inbrottet skedde under natten mot tisdagen. En inringare larmade polisen strax innan klockan 03.30 då denne såg gärningsmän lämna tobaksbutiken.

Under tisdag kvällen strax före klockan 21 så greps sex män misstänkta för stöld. Männen är mellan 18 och 45 år berättar dagåklagare Emil Westlin. Vad som kopplar männen till brottet vill åklagaren i nuläget inte gå in på.

Inte klart om någon begärs häktad

Under natten mot onsdagen så anhölls alla männen och nu har åklagaren fram till lördag på sig att begära dem häktade. Men om detta kommer ske är för tidigt att ta ställning till berättar åklagare Emil Westlin för SVT Nyheter Jämtland på onsdag förmiddagen.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.