ÖFK-fansen får vänta tills de befinner sig på läktaren att flagga med klubbens färger. Foto: TT

Turkisk polis varnar: ”Bär inte ÖFK:s färger”

Uppdaterad
Publicerad

Den turkiska polisen har gått ut och varnat ÖFK-supportar på plats i Istanbul att inte bära klubbfärgerna förrän de befinner sig på läktaren.

Detta skriver OSD Sport. ÖFK:s supportrarna på plats i Istanbul för att se morgondagens Europa League-kvalmatch mellan ÖFK och Galatasaray uppmanas nu av turkiskpolis att inte bära klubbens färger.

LÄS MER: Potter inför returmatchen: ”Vi kommer ha alla emot oss”

ÖFK – Galatasaray

De uppmanas till exempel att inte ta på sig matchtröjor eller använda sig av flaggor med klubbens färger förrän man befinner sig på ÖFK:s sektion på läktaren på Türk Telekom Arena. Detta för att ”undvika provokation och bråk”.

LÄS MER: Storbildsskärmen flyttas till Skidstadion

Matchen mellan Galatasaray och ÖFK börjar 19.30 svensk tid på torsdag. ÖFK-fansen som befinner sig i Östersund kommer ha möjlighet att se matchen på storbildsskärm på Skidstadion där det finns sittplatser för 6.000 åskådare.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

ÖFK – Galatasaray

Mer i ämnet