Flera olyckor när halka slog till i länet

Uppdaterad
Publicerad

Vid Krängsberg utanför Värnamo körde en bil med två personer in i mitträcket på annandag påsk. Inga personskador har rapporterats.

Polis, ambulans och räddningstjänst larmades vid 9.30 till Krängsberg på E4 i södergående riktning. Enligt polisen ska det ha varit halt på platsen och en del snö på vägbanan.

Vid 06.47 inträffade en olycka på länsväg 953 strax norr om Nässjö. En personbil hade voltat och blev liggande på taket.

En man i 40-årsåldern var ensam i bilen och ska inte ha skadats fysiskt.

Även här ska halka ha varit orsaken, enligt polisen.

Det finns ingen misstanke om brott.

– Det är säkert många som redan bytt till sommardäck, så det gäller att ta det försiktigt, säger polisens presstalesperson, Åsa Willsund.

13.33 inträffade en olycka i korsningen Vallgatan/Vikingagatan i Sävsjö när en bil körde in i en annan. Tre personer var inblandade. Skadeläget är inte känt av polisen.

13:46 var tre personbilar inblandade i en kökrock i norrgående riktning på E4 i höjd med Tuggarp norr om Gränna. Ingen person skadades men det skapade köer på sträckan.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.